NO A LA LOMCE I A LES RETALLADES

La nostra Escola en contra de la LOMCE i de les retallades. Per una educació pública de qualitat!

c6zkjxpwgamrfht

Artícle de la web de L’ajuntament de Sant Feliu de Llobregat: Poca incidència de la vaga d’ensenyament en els centres de la ciutat

La vaga general d’ensenyament convocada per aquest dijous 9 de març a tot l’Estat ha tingut poca incidència a Sant Feliu. L’aturada, convocada per la Plataforma Estatal per la Defensa de l’Escola Pública, que està integrada per organitzacions de pares, estudiants i sindicats de professors, s’ha fet per denunciar que la Lomce segueix en vigor i que el pacte que s’està negociant al Congrés dels Diputats és només polític i no social.

A les quatres escoles bressol municipals, la vaga ha estat seguida per 10 mestres, és a dir, pel 28% de la plantilla.

Pel que fa als centres de primària, la major incidència ha estat a l’escola Nadal, on tot l’equip del professorat ha fet vaga, a excepció dels set mestres que han acudit el centre per complir els serveis mínims. Pel que fa als alumnes, només han anat a escola un 16% del total.

A l’escola Salvador Espriu, han fet vaga 9 mestres i al voltant del 30% dels alumnes. En el cas de les escoles Martí i Pol i Josep Monmany, ha fet vaga únicament un mestre de cadascun dels centres, i només al Monmany han faltat set alumnes.

A les escoles públiques Pau Vila, Falguera i Gaudí, no hi ha faltat cap mestre ni cap alumne per motiu de la vaga.

Pel que fa als instituts públics, ha fet vaga un mestre de l’Institut Martí Dot, mentre que de l’institut Olorda no ha faltat cap professor, però han seguit la vaga el 80% dels alumnes d’entre 3r d’ESO i 2n de Batxillerat.

Quant als centres concertats, la vaga no ha tingut cap seguiment a les escoles Mare de Déu de la Mercè i Bon Salvador, mentre que al col·legi Verge de la Salut, tot i que no ha faltat cap mestre, el 30% dels alumnes de 3r d’ESO a Batxillerat han fet vaga.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s