Sabies que l’alimentació és fonamental en la època d’estudi i que existeixen aliments que estan científicament comprovats que ajuden a millorar la nostra capacitat cognitiva i rendiment?
Encara que no per menjar els estudis seran més asequibles i se superaran amb èxit els expàmens. La clau continues sent un mateix i la seva capacitat. Però tota ajuda és bona 😉
Pren nota de quins, diuen, són aquests aliments aliats:
▶️ Alvocat i Salmó, altament recomanats pels experts gràcies als seus alts continguts d’àcids grassos Omega 3 que milloren el nivell de concentració.
▶️ Nabius .Un estudi de la revista Forbes demostra que aquesta fruita enforteix la capacitat de memòria a llarg termini. Aquests antioxidants rics en
vitamina C ajuden a activar els enzims que protegeixen el cervell i milloren la memòria.
▶️ Civada , altament beneficiosa per a la pell i el sistema nerviós ja que té vitamina B1, així com proteïnes i greixos saludables que milloren la memòria a curt termini.
▶️ L’ou. posseeix aminoàcids i vitamina B que milloren la capacitat d’atenció i memòria a llarg termini.
▶️ Fruits secs, sobretot les nous ja que els seus elevats índexs d’antioxidants, vitamines, aminoàcids i sobretot els àcids grassos omega 3 milloren la memòria, augmenten la concentració, i optimitzen el rendiment neuronal.
▶️ Plàtan, Posseeix un alt contingut de potassi i vitamina C per la qual cosa és fonamental per als atletes i estudiants. La vitamina B6 que conté també ajuda a la producció de neurotransmisores associats a la concentració com la serotonina o la dopamina.
▶️ Pastanagues, A més de beneficiar a la nostra pell, l’antioxidant beta-caroteno que conté augmenta la capacitat de retenció d’informació.
▶️ I no s’ha d’abusar dels dolços però la xocolata negra gràcies als
flavonoides que conté, millora la memòria. També és capaç d’augmentar el flux sanguini cerebral, la qual cosa comporta a millorar l’estat d’alerta i la claredat mental de l’estudiant.
Aquí us deixem el menú de març. Bon profit!