Concurs MonMany Chef

Fa un mes que hem començat el nostre concurs Monmany Chef i deunidó les diferents receptes de cuina de confiament que hem anat rebent.

Monmayita, t’animes a enviar-ne alguna més?

I si més no, entra al nostre instagram i vota per la que més t’agradi, mmm, hi han que et fan salivar…

View this post on Instagram

L’ Alba (4t) i la Paula (p5) ens han preparat uns postres mooolt dolços!! 🐝 🐝 🍯 *PESTIÑOS* 🍯 Ingredientes: – 1 VASO ACEITE DE OLIVA – 1 VASO ZUMO DE NARANJA NATURAL 🍊 – 1 VASO VINO BLANCO – 500 GR DE HARINA DE FUERZA – 1 SOBRE DE LEVADURA EN POLVO – UNA PIZCA DE SAL – LA CÁSCARA 1⁄2 LIMÓN 🍋 – LA CÁSCARA 1⁄2 NARANJA – AZÚCAR – MIEL 🍯 Elaboración: EN UNA SARTÉN SE PONE ACEITE A CALENTAR JUNTO CON LA CÁSCARA DE 1⁄2 LIMÓN Y DE 1⁄2 NARANJA. UNA VEZ SE HAYA CALENTADO BIEN EL ACEITE, SE QUITAN LAS CÁSCARAS Y SE RETIRA DE LA SARTÉN UN VASO DE ACEITE QUE SE DEBE DEJAR ENFRIAR (IMPORTANTE QUE EL ACEITE QUEDE FRÍO) EL RESTO DE ACEITE QUE QUEDA EN LA SARTÉN SE RESERVA PARA LUEGO FREIR LOS PESTIÑOS. AHORA PROCEDEMOS A REALIZAR LA MASA DE LOS PESTIÑOS. SE PUEDE HACER DE DOS MANERAS: -SE ECHAN TODOS LOS INGREDIENTES (LA HARINA, LA LEVADURA, LA SAL, EL VINO, EL ZUMO DE NARANJA Y EL VASO DE ACEITE) EN EL VASO MEZCLADOR DEL ROBOT DE COCINA Y SE LE DA A LA TECLA DE AMASAR. – SE ECHAN EN EL BOL TODOS LOS INGREDIENTES ARRIBA CITADOS Y SE PROCEDE A AMASAR CON LAS MANOS. UNA VEZ LA MASA ESTÁ BIEN CONSISTENTE SE DEJA REPOSAR UNOS MINUTOS Y SE PROCEDE A DAR FORMA A LOS PESTIÑOS. ES ENTONCES CUANDO, CON EL ACEITE BIEN CALIENTE, SE PUEDEN EMPEZAR A FREIR. CUANDO SE SAQUEN DE LA SARTÉN SE PONEN EN UN PLATO ENCIMA DE UN PAPEL DE COCINA PARA QUE ABSORBA EL EXCESO DE ACEITE. PARA ACABAR LOS PODEMOS REBOZAR EN AZÚCAR O EN MIEL. PARA PONERLOS CON MIEL, A ESTA SE LE AÑADE UN POCO DE AGUA Y SE REMUEVE BIEN PARA QUE QUEDE TIPO ALMÍBAR. ESPEREMOS QUE OS GUSTE. #monmanychef#joemquedoacasasantfeliu #undiamésundiamenys

A post shared by AMPAMonmany (@ampamonmany) on

View this post on Instagram

👨🏼‍🍳 Biel de P4 i 👨🏼‍🍳 Eloi de 1r són uns súper cuiners! 📣 Atenció la lassanya que ens presenten! *LASSANYA SENSE GLUTEN* (feta amb robot de cuina però adaptable a cuina de tota la vida) Ingredients: Per la beixamel: – 800 de llet, pot ser llet vegetal també. – 80 gr de farina ( 40 maicena i 30 farina d'arròs si necessiteu fer-ho sense gluten) – 70 gr de mantega Per la lassanya: – 300 gr de ceba + pastanaga 🥕 – 50 ml d oli d'oliva – 1 llauna gran de tomàquet triturat – 500 gr de carn picada – plaques de lassanya – formatge ratllat Recepta feta amb robot: – Tallar els vegetals i posar-ho al got amb l'oli a velocitat 7 , 8 segons per acabar de fer-ho molt petit. – Afegir el tomàquet i fer chup-chup , és a dir , 9 Min a 120 ° a velocitat 1 – afegir la carn i seguir cuinant, 9 minuts a 120 graus, velocitat 1 Per fet la beixamel: – Barrejar els ingredients, 8 Min a 100 °, velocitat 3 Per montar a lassanya: – Calentar el forn a 180 ° – Preparar les plaques tal como posado çaquest daquestes, normalment bullir 5 minuts – En una apte per for, posar una miqueta de la beixamel per què no senganxi la lassanya,posar les plaques, la bolonyesa, y repetir. Amb tres capes és suficient, a la última capa en comptes de carn, posar-hi la beixamel restant i cobrir amb formatge ratllat. Ara només queda posar-ho 20 minutets al forn i gaudir del resultat. #monmanychef #joemquedoacasasantfeliu #totsortiràbé🌈

A post shared by AMPAMonmany (@ampamonmany) on

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s