Extraescolars 2022-2023

Benvinguts a les extraescolars del nou curs 2022-2023.

ext

Abans de tot, l’AFA i la comissió d’extraescolars especialment, us vol agrair la confiança dipositada en nosaltres durant el curs passat.

Aquest curs seguim confinant amb l’empresa DACOR Educació i Esport per portar a terme totes les activitats extraescolars i l’acollida quee s portaran a terme d’octubre a maig.

Totes les inscripcions a les extraescolars i a l’acollida es faran telemàticament. En el cas que alguna família no pogués fer-les o tingues alguna incidència, haurà de contactar amb l’AFA al correu extraescolaresampam@gmail.com

Els rebuts de DACOR es passaran del 5 al 15 a mes vençut. Els rebuts de rítmica es pasaran al mes actual. I respecte els d’acollida, en els mesos de setembre i juny es cobrarà la part proporcional del servei.

Acollida

 

acollida

La matrícula de l’acollida es farà telemàticament mitjançant aquest enllaç .

S’oferirà l’acollida, com cada curs, en les franges de: 7:30h – 8:00h i  8:30h,  i les extraescolars seran de 16:30-17:45h. Per aquests 15 minuts de diferència respecte cursos anteriors (finalitzaven a les 18h) s’oferirà un servei d’acollida per a totes les famílies que ho necessitin.

 

Extraescolars

 

El primer dia de l’extraescolar serà de prova per a tots els alumnes inscrits,  i en cas que no sigui el que s’esperava, es podrà donar de baixa l’activitat via correu electrònic.

extra

extra1

 

 

En les imatges podeu veure totes les activitats que ens ofereix DACOR així com una petita descripció de cadascuna d’elles.

DibuixArt continua essent impartida per Mar Coronado i a més a més , com sempre, també oferirem rítmica amb Eva. Com a novetat, i després que molts pares ho demanèssiu, ha tornat el Zumba per adults.

L’Escola d’idiomes Manhattan també ens oferira l’anglès a l’escola , essent necessari per portar a terme aquesta extraescolar que hi hagi un mínim de 5 alumnes a cada grup. El preu d’aquesta activitat dependrà de la quantitat d’alumnes matriculats.

EXTRA2

INSCRIPCIONS

Cal que ompliu el formulari :

Extraescolars DACOR

Rítmica

Anglès  En aquest cas fitxa complimentada s’ha de fer arribar a l’AFA, mitjançant el correu electrònic o la bústia física davant el despatx.

La nostra finalitat es sempre oferir un espai de lleure i esport per tots els alumnes fora d’horari lectiu per continuar amb l’educació i l’entreteniment dels vostres fills.

 

 

 

   

9 respostes a “Extraescolars 2022-2023

  1. Bon dia,
    Voldria inscriure el meu fill a iniciació esportiva 1 dia. El dia el concretarem més endavant perquè estem pendents d’una altre activitat.
    Nom: Pere Ponce
    Curs : Segon

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s