Extraescolars 2020-2021

Benvinguts a les extraescolars (provisionals) del nou curs 2020-2021.

Abans de tot, l’AMPA i la comissió d’extraescolars especialment, us vol agrair la confiança dipositada durant el curs passat. Aquest any intentarem millorar la nostra gestió amb els vostres suggeriments per aconseguir que els nostres nens i nenes gaudeixin de les nostres activitats.

Aquest curs amb la situació de la pandèmia COVID-19 hem hagut d’adaptar les extraescolars, buscant explotar més la intel·ligència emocional dels nostres infants (participació, suport positiu, millora rendiment, motivació i seguretat dels alumnes).

activitats

Quines activitats trobareu?

DibuixArt: Explorar i treure el pintor que porten dins.
Escacs: Taller d’estratègies de joc enfocat a potenciar el raonament i el desenvolupament mental i la memòria.
Hi havia una vegada…: Incentiva el gust per la lectura, millorant la lectoescriptura i les normes ortogràfiques.
Vull ser artista: Perdran la vergonya i la por escènica que sovint experimenten en parlar en públic, aprenent a comunicar-se i a expressar-se oralment. Tot un xute d’autoestima.
Teatre: Incrementa la seguretat i l’expresió corporal i oral. Ajuda a pèrdre la timidessa i aprendre a expressar-se i a saber interactuar en diferents contextos del seu entorn.
La voz Kids: Primer pas per convertir-se en tot un artista
Hip-Hop: Coreografies i ball.
Màgia: Recupera la il.lusió del món màgic.

Informació i normes generals

● El servei d’acollida matinal serà des del dia 14 de setembre de 2020 fins al dia 28 de maig de 2021 ( el que dura el curs escolar)

● Les activitats extraescolars començaran el 13 d’octubre del 2020 i acabaran el dia 28 de maig del 2021.

●  El calendari escolar estarà penjat al bloc de l’Escola, els dies no lectius no hi haurà extraescolars.

● Les inscripcions a les activitats es faran a partir del dia 29 de setembre via formulari on-line

● Per inscriure’s a les activitats extraescolars o al servei d’acollida és​imprescindible demostrar que s’ha pagat la quota AMPA. La quota anual és de 20 € per família.

● Els/les alumnes que ja hagin acabat els seus estudis a l’Escola NO poden inscriure’s a les activitats extraescolars aquest curs.

● El pagament de les activitats es podrà fer per domiciliació bancària o pagament per caixer:

  • En cas de pagar en caixer, haureu de fer el pagament pel Banc Sabadell abans del dia 15 de cada mes i entregar rebut a l’AMPA o la bústia de l’AMPA. 
  • En cas de pagament per domiciliació bancària, l’AMPA girarà el rebut al compte bancari entre els dies 15 i 20 de cada mes.

● Tots els mesos es cobraran sencers. Menys octubre que es cobrarà la meitat de l’import.

● En cas que un rebut sigui retornat, l’import d’aquest s’haurà d’abonar directament en efectiu a l’AMPA més 4 € corresponents a les despeses de devolució de l’entitat bancària. Enviant comprovant del pagament aextraescolaresamapam@gmail.com

● Referent als rebuts impagats, l’AMPA actuarà de la següent manera:  

 • Amb el primer rebut impagat, l’alumne no podrà assistir a classe fins que es regularitzi la situació.
 • Amb el segon rebut impagat, l’AMPA es reserva el dret de donar de baixa a l’alumne, sense que això comporti la cancel·lació del deute que s’haurà d’abonar el més aviat possible.
 • Els/les alumnes que tinguin quotes pendents de menjador o activitats extraescolars de cursos anteriors no es podran inscriure a cap activitat que estigui organitzada per l’AMPA aquest nou curs fins que es posin al corrent amb el pagament.

Cada activitat extraescolar té un mínim de 7 inscripcions per poder realitzar-se i un màxim de 10 alumnes (15 en el cas de rítmica).

● L’ordre d’inscripció es farà rigorosament per data i hora d’inscripció des del formulari.

● En cas de superar el màxim d’inscripcions d’una activitat es romandrà en una llista d’espera.

● Hi haurà data límit per fer les inscripcions a les extraescolars. Passat aquest període els alumnes només es podran matricular al servei d’acollida.

● El preu de les activitats és diferent perquè les realitzen diferents entitats ( entre 20 i 23 €/mes segons activitat)

● La neteja dels espais es farà abans i després del les activitats. Així com la desinfecció de mans dels alumnes.

● Es fomentaran més activitats a l’aire lliure que dins de l’escola. Tot i que els dies de pluja es faran servir aules. (veure pla d’obertura d’extraescolars).

● De dilluns a divendres hi haurà un responsable de les activitats per a eventualitats o necessitats del servei, que serà l’enllaç amb l’AMPA.

● La recollida dels alumnes es farà per diferents portes depenent de l’activitat (veure pla d’obertura d’extraescolars)

● Es barrejaran grups bombolles de l’Escola, per això s’haurà de portar sempre mascareta i a l’hora de berenar es mantindran les distàncies de seguretat .  

● Les persones autoritzades per recollir els nens/es han de venir puntualment a la sortida de les activitats extraescolars a la porta que correspongui segons el pla d’obertura de les extraescolars. Si per algun imprevist fos impossible  arribar a temps, és necessari avisar a l’AMPA.  L’acumulació de retards podran ser causa de baixa de l’activitat.

● En cas de retard el protocol d’actuació serà el següent:

  • Passats10 minuts, el monitor/a trucarà als pares.
  • Passats 30 minuts, el monitor/a trucarà a la policia local.

● Els alumnes només s’entregaran als pares o a les persones autoritzades en el full d’inscripció.

● Les baixes ha d’efectuar-se abans del dia 20 de cada mes i sempre s’hauran de fer per escrit. En cas contrari, es cobrarà el mes sencer d’activitat de la mateixa manera que l’AMPA ha de pagar als monitors/es.

● Els primers dies de les activitats, i en cada canvi d’activitat, és molt importat que poseu una nota a l’agenda del nen/a per tal que el professorat estigui al corrent, tot i que l’AMPA entregarà i anirà actualitzant els llistats als mestres.

● Les normes per portar el berenar són les mateixes de l’Escola per l’esmorzar, és a dir, s’ha de portar en una carmanyola i no està permès de portar ni sucs, ni iogurts, ni cap tipus de líquid excepte d’una ampolla d’aigua amb el seu nom doncs hi ha espais utilitzats per realitzar activitats extraescolar on no hi ha aixeta.

● Els infants han de venir vestits amb roba còmode i adient a l’activitat extraescolar.

Aquest curs, totes les comunicacions importants es faran per grups de whatsapp per activitat pel que us preguem que tingueu sempre les dades actualitzades.

També podreu trobar informació actualitzada al nostre taulell del porxo d’entrada de l’Escola, al nostre bloc i al nostres perfils de Twitter i Instagram.

Los padres/madres que tengan dificultad con el idioma pueden preguntar vía correo electrónico y les aclararemos cualquier duda

Us recordem que l’AMPA som tots i que si teniu qualsevol suggeriment, ens el podeu fer arribar en persona a l’AMPA, per escrit a la bústia o per correu electrònic a extraescolarsampam@gmail.com 

formulari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s