Extraescolars 2021-2022

Benvinguts a les extraescolars del nou curs 2021-2022.

ext

Abans de tot, l’AFA i la comissió d’extraescolars especialment, us vol agrair la confiança dipositada en nosaltres durant el curs passat.

Aquest curs s’ha apostat per contractar a l’empresa DACOR Educació i Esport per portar a terme totes les activitats extraescolars i l’acollida, i serà aquesta empresa qui ho gestioni, tot i que l’AFA estarà en tot moment informat i fent d’enllaç amb les famílies.

Totes les inscripcions a les extraescolars i a l’acollida es faran telemàticament. En el cas que alguna família no pogués fer-les o tingues alguna incidència, haurà de contactar amb l’AFA al correu extraescolaresampa@gmail.com

S’oferirà l’acollida, com cada curs, en les franges de: 7:30h – 8:00h i  8:30h,  i les extraescolars seran de 16:30-17:45h. Per aquests 15 minuts de diferència respecte cursos anteriors (finalitzaven a les 18h) s’oferirà un servei d’acollida per a totes les famílies que ho necessitin.

Acollida

Captura La matrícula de l’acollida es farà telemàticament mitjançant aquest enllaç

Els rebuts es passaran del 5 al 15 a mes vençut i en els mesos de setembre i juny es cobrarà la part proporcional del servei.

Extraescolars

En el mes de setembre, es farà una reunió amb la nova empresa per a que la conegueu i pregunteu tots els vostres dubtes.

El primer dia de l’extraescolar serà de prova per a tots els alumnes inscrits,  i en cas que no sigui el que s’esperava, es podrà donar de baixa l’activitat via correu electrònic.

dacor

Captura

.

En les imatges podeu veure totes les activitats que ens ofereix DACOR així com una petita descripció de cadascuna d’elles. DibuixArt continua essent impartida per Mar Coronado i a més a més també oferirem rítmica amb Eva els dijous, de 16:30 a 18h per als cursos de P4 a 2n i de 18 a 19.30h per als cursos de 3r a 6è. En cas de no omplir les dues franges es farà un únic grup en el de primera hora.

INSCRIPCIONS

Cal que ompliu el formulari :

Extraescolars DACOR

Rítmica

Anglès

La nostra finalitat es sempre oferir un espai de lleure i esport per tots els alumnes fora d’horari lectiu per continuar amb l’educació i l’entreteniment dels vostres fills.

9 respostes a “Extraescolars 2021-2022

  1. Bon dia,
    Voldria inscriure el meu fill a iniciació esportiva 1 dia. El dia el concretarem més endavant perquè estem pendents d’una altre activitat.
    Nom: Pere Ponce
    Curs : Segon

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s