Holi Milla

REGLAMENT

 

*La pols de colors podrà adquirir-se en forma de packs per un import de 3 € els dies de lliurament de dorsals, és a dir, els dies 9, 12 i 13 d’abril de 17 h a 18 h en el porxo de l’escola Josep Monmany i el dia de la Milla de 9.15 h – 12 h o fins a esgotar existències.

 

*No estarà permès que l’assistent porti pols de colors de la seva propietat.

 

*És obligatori fer ús de la pols únicament a partir de l’inici de la Holi Milla Festa i en el espai habilitat per la Holi Milla Festa.

 

*La participació en la Holi Milla Festa comporta l’autorització en la cessió de la imatge personal dels participants per a reportatges de fotografia i/o vídeo que pugui fer l’Organització de la cursa.

 

*L’organització no oferirà servei de guarda-roba ni un altre tipus de consignes i per tant no es responsabilitzarà dels objectes perduts.

 

*Queda totalment prohibit pujar a l’escenari, així com entrar animals a l’espai habilitat per la Holi Milla Festa.

 

*En cas que un assistent a la Holi Milla Festa infringeixi les prohibicions indicades més amunt podrà ser expulsat de la festa. No es reemborsarà l’import abonat.

 

RECOMANACIONS

 

Aquí us deixem uns quants consells per fer de la Holi Milla Festa un dia perfecte:

* La pols de la Holi Milla Festa és d’origen natural i no sol provocar al•lèrgies. En cas de produir irritacions a la pell, ulls i/o mucoses, recomanem rentar ràpidament amb aigua neta. El personal sanitari del recinte prestarà ajuda a l’assistent en aquest sentit

* Vigila que la pols no entri en els ulls. Podeu fer servir unes ulleres de sol o simplement anar amb compte. Si teniu problemes respiratoris, us aconsellem que us situeu en un lateral de la Holi Milla Festa.

Malgrat que la pols de colors és fàcilment rentable, podria donar-se el cas en què la roba blanca o de color perdés intensitat. L’organitzador no es farà responsable si el color no desapareix de la roba, bosses, etc. després de la seva rentada o neteja.

* La Holi és una festa popular amb l’objectiu de tacar-se de vius colors. La pols de colors és rentable, encara que en alguns casos costa de netejar, però sempre pots posar la roba en remull unes hores o utilitzar una mica de lleixiu.

* Recomanem l’ús de crema hidratant a la pell, abans i després de la Holi. Facilitarà que puguis treure’t el tint amb més facilitat. També pots cobrir el cap amb una gorra o posar-te oli als cabells per protegir-lo i esmalt a les ungles de les mans i els peus.

* La crema hidratant funciona millor que el sabó per llevar-te el tint de la pell. Així evitaràs fregar, fregar i fregar la pell!

* La Holi es caracteritza per la tirada de pols de colors, si us plau, eviteu tacar els espectadors que no vulguin participar en la guerra de colors. Sigueu respectuosos amb la resta d’assistents. (Encara que, hi haurà algú que pugui resistir-se als colors de la Holi?)

* Els aparells electrònics i altres aparells sensibles com a càmeres, etc. poden deteriorar-se o espatllar-se amb la pols de color. Per això l’organització recomana no portar-los al recinte o protegir-los de forma adequada i no es farà responsable del deteriorament d’aquests aparells.

* Apunteu-vos al look Holi Milla Festa amb la samarreta, la gorra i les ulleres de sol de la Milla Monmanyesa 4 que estarán a la venda, fins esgotar existències, els dies d’entrega de dorsals i els dies de la Milla 4.

I, sobretot … GAUDIU de l’experiència!