Menjador

Des de l’inici d’aquest curs, l’empresa TENO és l’encarregada de la gestió del servei de menjador, amb cuina pròpia a l’escola i servei de monitoratge.

Dins dels objectius de TENO, el més important és l’educació dels infants perquè aprenguin a menjar de manera variada i saludable. Per això treballen per a proporcionar-los una cuina de qualitat dissenyada per un equip de nutricionistes que es basen en la “Guia d’alimentació saludable en l’etapa escolar” creada per l’Agència de Salut Pública de Catalunya.

La cuina de TENO es basa en la dieta catalana i mediterrània fent servir components essencials com ara l’oli d’oliva, els cereals, la fruita i la verdura, i utilitzant tècniques tradicionals que preserven els productes. Per aquest motiu TENO compta amb el segell de garantia Marca Cuina Catalana, atorgat per la Fundació Institut Català de la Cuina i la cultura Gastronòmica (FICCG). Aquest segell acredita els centres que elaboren cuina incorporant plats del receptari català i també que l’empresa utilitza productes de proximitat.

Torns de dinar

12.30hinfantil ( a les respectives classes), 1r, 2n i 3r ( menjador)
13.30h 4t 5è 6è ( menjador)


Atenció a les famílies

Coordinadora del menjador: Mari González
menjadorjosepmonmany@gmail.com
Telèfon: 610372544
Horari: De 9 a 10 hores
Atenció a les famílies des de les oficines de Teno
Encarna Vera
info@teno.cat
Telèfon: 93 327 84 00 ext. 11

Monitors de menjador

P3Elsa
P4Mª Carmen
P5Isa
Primer ARebeca
Primer BAlba
SegonEdu
TercerMontse
Quart AAna
Quart BFina
CinquèLidia
Sisè AAni
Sisè BAni
Coordinadora de ReforçMari