Menjador

Des del curs passat, l’empresa TENO és l’encarregada de la gestió del servei de menjador, amb cuina pròpia a l’escola i servei de monitoratge.

Dins dels objectius de TENO, el més important és l’educació dels infants perquè aprenguin a menjar de manera variada i saludable. Per això treballen per a proporcionar-los una cuina de qualitat dissenyada per un equip de nutricionistes que es basen en la “Guia d’alimentació saludable en l’etapa escolar” creada per l’Agència de Salut Pública de Catalunya.

La cuina de TENO es basa en la dieta catalana i mediterrània fent servir components essencials com ara l’oli d’oliva, els cereals, la fruita i la verdura, i utilitzant tècniques tradicionals que preserven els productes. Per aquest motiu TENO compta amb el segell de garantia Marca Cuina Catalana, atorgat per la Fundació Institut Català de la Cuina i la cultura Gastronòmica (FICCG). Aquest segell acredita els centres que elaboren cuina incorporant plats del receptari català i també que l’empresa utilitza productes de proximitat.

Torns de dinar

12.30hI3 (aula multifuncional) I4, I5,1r, 2n i 3r ( menjador)
13.30h 4t 5è 6è ( menjador)


Atenció a les famílies

Dossier informatiu 2022-23 de servei, preus i matricula : https://ampaescolamonmany.files.wordpress.com/2022/09/normativa-i-preus-josep-monmany-22-23.pdf

Coordinadora del menjador: Mari González
menjadorjosepmonmany@gmail.com
Telèfon: 610372544
Horari: De 9 a 10 hores
Atenció a les famílies des de les oficines de Teno
Encarna Vera
info@teno.cat
Telèfon: 93 327 84 00 ext. 11

Famílies d’I3

Els infants de I3 aquest any hauran de portar els dilluns 5 pitets i el llençolet, tornarà cada dia el pitet brut a la motxilla que donarem per rentar , el llençol s’haurà de rentar els divendres i retornar els dilluns.
Es recomanable portar roba de recanvi, sempre marcada amb el nom de l’infant. També és important marcar el llençol, els pitets i les sabates.

Menús

Podeu consultar el menú de cada mes a la categoría de menjador d’aquest mateix blog o consultant aquest directori

Monitors de menjador 2022-23

I3Judith A
I4Judit
I5Edu
Primer Mari
Segon A i BAni
TercerLidia
Quart Montse
Cinquè AAna R
Cinquè BFina
Sisè Ana i Fina
Coordinadora Mari

Si vols estar actualitzat de les activitats que fa l’AFA a l’escola no oblidis de seguir-nos clicant el botó que trobaràs al lateral del blog ( final de la pàgina si ho mires amb mòbil)