Menjador

Inscripcions menjador Curs 2021/22

Hola famílies! El proper curs Teno serà l’encarregada de la gestió del servei de menjador i cuina de la nostra escola.

Com incriure’s

Entrar a la web de Teno http://www.teno.cat i en el menú principal trobareu un apartat que posa ACCÉS PER LES FAMÍLIES. Quan accediu per primera vegada us demanarà un usuari i una contrasenya i l’haureu de crear clicant a l’opció No tens un compte?

Per registrar-vos haureu de crear el vostre perfil amb les vostres dades personals i afegir el codi d’accés del vostre centre.

CODI DE CENTRE JOSEP MONMANY: J379

 Un cop ompliu tots els camps per primera vegada us arribarà un correu amb el vostre usuari i contrasenya personal i ja podreu accedir a tota la informació relativa a l’escola.

Per poder fer ús del servei de menjador de cara al proper curs, heu d’omplir tots els camps que trobareu al segon apartat (Inscripció de menjador) i així quedarà registrada i formalitzada.

És molt important seleccionar que és pel curs 2021/22.

Donada la situació sanitària provocada per la COVID-19 no es podrà donar atenció de forma presencial al centre, per tant si teniu qualsevol consulta us podeu posar en contacte amb la coordinadora de menjador.

Els dies 7 i 8 de setembre de 9 a 13h podeu posar-vos en contacte amb la coordinadora de menjador per ajudar-vos a resoldre qualsevol dubte.

La data màxima d’inscripció serà el 8 de setembre.

Atenció a les famílies

Coordinadora del menjador: Mari González
menjadorjosepmonmany@gmail.com
Telèfon: 610372544
Horari: De 9 a 10 hores
Atenció a les famílies des de les oficines de Teno
Encarna Vera
info@teno.cat
Telèfon: 93 327 84 00 ext. 11

Beques

S’ha resolt l’ajut de beques de menjador escolar, podeu consultar-ho en el següent enllaç: BEQUES MENJADOR CONSELL COMARCAL (el número IDALU el trobareu en els informes de notes del vostre fill o filla).


Els alumnes nous de l’escola que no van poder presentar la sol·licitud, ho podeu fer del 14 al 18 de setembre portant la documentació a l’escola (adjunto sol·licitud i document on indica quins documents s’han d’adjuntar).


Podeu fer un recurs, si la vostra beca ha estat denegada, i presentar-lo al consell comarcal. Caldrà presentar: Model de recurs de reposició (document adjunt), la documentació oportuna, i fotocòpia del NIF del tutors legals o qui tingui la guarda de l’alumne/a. El recurs de reposició s’ha de presentar a la seu del Consell Comarcal demanant cita prèvia https://www.elbaixllobregat.cat/cita-previa

Monitors de menjador

P3Elsa
P4Mª Carmen
P5Isa
Primer ARebeca
Primer BAlba
SegonEdu
TercerMontse
Quart AAna
Quart BFina
CinquèLidia
Sisè AAni
Sisè BAni
Coordinadora de ReforçMari