Jo em quedo a casa

Com porteu el estar a casa?

Com ja hem dit per Instagram ( @ampamonmany) obrim aquest apartat del blog per anar penjant tots els recursos que anem rebent per què aquest confinament ens sigui més lleuger, sobretot als nostres petits.

No dubteu en fer-nos arribar idees, dibuixos, contes o el que creieu que ens pot anar bé per tots i fins i tot alguna cosa per tal que els companys de cole continuïn en contacte.

I no oblideu subsccriviu-vos al blog per anar rebent tota la informació al vostre correu.

Jo em quedo a casa i tu?

Tornem a l’escola

Ja fa una setmana que hem tornat a l’escola, desitgem que tant alumnes, professors com pares i mares us hàgiu aclimatat de nou a la rutina.

Us donem la benvinguda a tots, i a partir d’avui comencem a posar de nou en marxa les nostres xarxes socials per tal que estigueu del tot informats.

Aquest any reforçarem la informació que posem en el blog ,que fins ara estava en període de prova. Si en sou asidus no dubteu ,en fer-ne difusió.( Gràcies)

Recordeu que teniu el Whatsapp de delegats com a referent immediat d’informació i on els delegats podeu fer-nos arribar tots els dubtes i inquietuds dels membres de l’escola.

Com a novetat aquest any l’AMPA estarà oberta els dimarts i els dijous en l’horari habitual. No dubteu en fer-nos arribar qualsevol consulta personalment, mitjançant la nostra bústia o escrivint-nos al correu electrònic monmanyampa@gmail.com

Tenim també Twitter @ampamonmany i Instagram #ampamonmany Seguiu-nos!

Comencem!!!