La Milla

La Milla Monmanyesa arriba a la seva quarta edició!

 

La Milla, com popularment se la coneix, tindrà lloc el diumenge 15 d’abril al Barri de Mas Lluí de Sant Feliu de Llobregat. Novament destinarà tots els seus beneficis a les mateixes causes: la Investigació de la Síndrome de Rett i la Investigació del Càncer Infantil, totes dues dutes a terme a l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Com en les darreres edicions estarà organitzada per categories amb el lema “Ajudar és Guanyar”.

La Milla és molt més que una cursa solidària, La Milla s’ha convertit en una comunitat amb uns valors, una fita i un sentiment que hipnotitzen a tots els que hi participen.

Pels que encara no la coneixeu, dir-vos que és molt més del que es pot escriure en aquestes quatre línies. Veniu, deixeu-vos atrapar per aquest sentiment i gaudiu d’una festa plena de colors!

 

Jo sóc de La Milla 4, i tu?

Reglament

 

INSCRIPCIONS 7 € – Màxim 1100 inscripcions

 Horari proves

 

Inscripció solidària ONLINE

Aquest any tindrem un màxim de 1100 corredors/es, no t’ho pensis i inscriu-te ja!
Tots els diners recaptats seran donats íntegrament a l’Hospital de Sant Joan de Déu d’Esplugues de Llobregat per a la investigació de la Síndrome de Rett i el Càncer infantil.

INSCRIU-TE ARA

 

Inscripció solidària PRESENCIAL

Aquest any tindrem un màxim de 1100 corredors/es, no t’ho pensis i inscriu-te ja!

Tots els diners recaptats seran donats íntegrament a l’Hospital de Sant Joan de Déu d’Esplugues de Llobregat per la investigació de la Síndrome de Rett i el Càncer infantil.

 
Si prefereixes inscriure’t a La Milla en persona, t’esperem els dies 5, 7, 9, 14 i 16 de febrer de 17.00 h a 18.00 h, al porxo de l’Escola Josep Monmany, carrer Mas Lluí nº 3 de Sant Feliu de Llobregat, on podreu adquirir també la gorra de la Milla 4 per un donatiu de 3 €.

Podeu descarregar-la  i portar-la emplenada, o fer-ho allà mateix on disposarem d’inscripcions per emplenar.

 

DORSAL 0

Si vols col•laborar amb les causes de La Milla, o simplement no pots venir a córrer, fes el teu donatiu al dorsal 0 en aquest enllaç

SJD

 

RECOLLIDA DE DORSALS I BOSSA DEL CORREDOR

La recollida de dorsals i bossa del corredor es realitzarà al porxo de l’Escola Josep Monmany, carrer Mas Lluí nº 3 de Sant Feliu de Llobregat, els dies 9, 12 i 13 d’abril de 17.00 h a 18.00 h i el dia de La Milla de 9.15 h a 10.00 h.

 

VOLUNTARIS

Com cada any, La Milla necessita voluntaris per l’entrega de dorsals, tallar carrers, ajudar en el muntatge de la sortida, etc.

Si vols col•laborar amb La Milla de la forma més bonica, envia’ns un correu a lamillamonmanyesa@gmail.com donant les teves dades i us avisarem per fer una reunió informativa.

 

ACTIVITATS DE LA MILLA 4

– TALLERS. Horari de 10 a 12,30 h
– BAR. Horari de 9.30 a 14
– VENDA DE TIQUETS. Horari de 9.30 a 12.30
– HOLI MILLA FESTA. 12.45 h.
– SORTEIG. 13.15 h.

 

PUNT DE VENDA DE TIQUETS. Horari de 9,30 a 12,30.

Per participar en els tallers, per gaudir dels productes del bar i per adquirir els packs de la Holi Milla Festa, haureu de passar pel Punt de Venda de Tiquets.

Allà podreu adquirir tants tiquets com vulgueu i fer encara més gran la Milla 4.

 

– TALLERS. Horari de 10 h a 12,30 h.

 
Com cada any, a la Milla 4 podreu gaudir de diferents tallers on petits, i no tan petits, podreu divertir-vos al mateix temps que col•laborareu amb la recaptació final.

Per participar-hi haureu de passar per el Punt de Venda de Tiquets i adquirir tants com vulgueu. Us animem a participar en cadascun d’ells, però no oblideu que els tallers tancaran a les 12,30 h per poder gaudir tots, participants i voluntaris, de l’Open Light i de la Holi Milla Festa!

 

– BAR. Horari de 9.30 h a 14 h.

Per gaudir i participar en tantes activitats, és imprescindible beure i tenir la panxa ben plena. És per aquest motiu que enguany trobareu al bar begudes i entrepans de botifarra a preus populars perquè no hàgiu de venir carregats des de casa.

 

– HOLI MILLA FESTA. 12.45 h.

Per agrair-vos la vostra solidaritat durant aquests anys aconseguint fer possible aquest somni, no hi ha millor forma que gaudir tots junts d’una Festa d’explosió de color com és la Holi Milla Festa!

 
Per poder participar-hi heu d’adquirir els packs de pols de colors els dies d’entrega de dorsals a l’Escola i el dia de la Milla 4 al Punt de Venda de Tiquets, fins a esgotar existències. És molt important que llegiu atentament el reglament i les recomanacions.

 

– SORTEIG. 13.15 h.

Un cop més, tancarem La Milla amb un sorteig de productes donats per establiments de la nostra ciutat que no han dubtat ni un sol moment en col•laborar amb nosaltres.

Us recordem que és imprescindible que el dorsal afortunat estigui present en el moment del sorteig, sigui amb el seu propietari, o en mans d’algú que es faci càrrec de recollir el premi, que cada número es repetirà fins a tres vegades i que en cas de no aparèixer el dorsal premiat, es traurà un nou número guanyador.

 

Us demanem que feu la màxima difusió entre les vostres amistats per aconseguir que La Milla 4 sigui tot un èxit.

 

organitzen

Anuncis