La Milla

Ja tenim aquí la Milla Monmanyesa 5!

 

Enguany, La Milla 5 tindrà lloc el diumenge 5 de maig al barri de Mas Lluí de Sant Feliu de Llobregat. Un any més destinarà tots els seus beneficis a la investigació de la Síndrome de Rett i la investigació del Càncer Infantil, totes dues dutes a terme a lHospital de Sant Joan de Déu.

Com en les quatre darreres edicions estarà organitzada per categories i sota el lema Ajudar és Guanyar”.

 La Milla és molt més que una cursa solidària, s’ha convertit en una comunitat amb uns valors, una fita i un sentiment que hipnotitzen a tots els que hi participen.

Pels que encara no la coneixeu, dir-vos que és molt més del que es pot escriure en aquestes quatre línies. Veniu, deixeu-vos atrapar per aquest sentiment i gaudiu d’una festa plena d’emocions!

 

Jo sóc de la Milla 5, i tu?

“Ajudar és guanyar”

 

INSCRIPCIONS 7 € 

Màxim 1100 inscripcions

 

Inscripció solidària PER INTERNET

 

Aquest any tindrem un màxim de 1100 corredors/es, no t’ho pensis i inscriu-te ja!

La recaptació es donarà íntegrament a l’Hospital de Sant Joan de Déu d’Esplugues de Llobregat per a la investigació de la Síndrome de Rett i el Càncer infantil.

INSCRIU-TE A: https://www.ticketea.com/entradas-milla-monmanyesa-5/

 

Inscripció solidària PRESENCIAL

 

Aquest any tindrem un màxim de 1100 corredors/es, no t’ho pensis i inscriu-te ja!

La recaptació es donarà íntegrament a l’Hospital de Sant Joan de Déu d’Esplugues de Llobregat per a la investigació de la Síndrome de Rett i el Càncer infantil.

Si prefereixes fer la teva inscripció a La Milla de forma presencial, t’esperem els dies 14, 15, 19 i 20 de març de 16.45 h a 17.30 h, al porxo de l’Escola Josep Monmany, carrer Mas Lluí nº 3 de Sant Feliu de Llobregat.

Podeu descarregar la inscripció i portar-la emplenada, o fer-ho allà mateix on disposarem d’inscripcions per emplenar. Mapa

 

Dorsal_0_Imatge.jpg

 

Si vols col·laborar amb les causes de La Milla, o simplement no pots venir a córrer, fes el teu donatiu al dorsal 0 en aquest enllaç:

https://www.ticketea.com/entradas-dorsal-0-de-la-milla-5/

 

RECOLLIDA DE DORSALS I BOSSA DEL CORREDOR/A

La recollida de dorsals i bossa del corredor/a es realitzarà al porxo de l’Escola Josep Monmany, carrer Mas Lluí núm. 3 de Sant Feliu de Llobregat, els dies 24, 25 i 26 d’abril de 16.45 h a 17.30 h i el dia de La Milla de 9.15 h a 10.00 h.

VOLUNTARIS

Com cada any, La Milla necessita voluntaris per l’entrega de dorsals, tallar carrers, ajudar en el muntatge de la sortida, etc. Si vols col·laborar amb La Milla de la forma més especial, envia’ns un correu a lamillamonmanyesa@gmail.com donant les teves dades i us avisarem per fer una reunió informativa.

 

ACTIVITATS DE LA MILLA 5

 

– PUNT DE VENDA DE TIQUETS.

Horari de 9.15 h a 12.00 h.

Per participar en els tallers i per gaudir dels productes del bar i els entrepans de botifarra, haureu de passar pel Punt de Venda de Tiquets. Allà podreu adquirir tants tiquets com vulgueu i fer encara més gran la Milla 5.

– TALLERS.

Horari de 9.30 h a 12.30 h.

Com cada any, a la Milla 5 podreu gaudir de diferents tallers on petits, i no tan petits, podreu divertir-vos al mateix temps que col·laborareu amb la recaptació final. Per participar-hi haureu de passar per el Punt de Venda de Tiquets i adquirir tants com en vulgueu. Us animem a participar en cadascun d’ells, però no oblideu que els tallers tancaran a les 12.30 h, d’aquesta forma tots, inclosos voluntaris i corredors/es, podrem gaudir de l’Open Light i del Correfeti.

– BAR.

Horari de 9.30 h a 14 h.

Per gaudir i participar en tantes activitats, és imprescindible beure i tenir la panxa ben plena. És per aquest motiu, i perquè no vingueu carregats de casa, que enguany trobareu, de nou, begudes al bar i entrepans de botifarra al porxo de l’Escola Monmany, tot a preus populars.

– SORTEIG.

Hora: 12.45 h.

Un cop més gaudirem a La Milla d’un sorteig de productes donats per establiments de la nostra ciutat que no han dubtat, ni un sol moment, en col·laborar amb nosaltres. Us recordem que és imprescindible que el dorsal afortunat estigui present en el moment del sorteig, sigui amb el seu propietari, o en mans d’algú que es faci càrrec de recollir el premi. Cada número es repetirà fins a tres vegades i en cas de no aparèixer el dorsal premiat, es traurà un nou número guanyador.

–  CORREFETI.

Hora: 13.15 h.

Per agrair-vos la vostra solidaritat durant aquests anys, fent possible la cinquena edició de la Milla, no hi ha millor forma que tornar a gaudir tots junts d’una festa d’explosió de color, enguany de confeti!
Per descomptat, tothom pot participar-hi, i si voleu, podreu adquirir bosses de confeti, a preu simbòlic, els dies d’entrega de dorsals a l’Escola i el dia de la Milla 5 al Punt de Venda de Tiquets, fins a esgotar existències.


REGLAMENT DE LA MILLA MONMANYESA 5

 

1 – L’Escola i l’AMPA Josep Monmany de Sant Feliu de Llobregat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ORGANITZEN:

 

LA MILLA MONMANYESA

 

2 –  Les curses tindran lloc el diumenge 5 de maig del 2019 a partir de les 10.00 h al barri de Mas Lluí. La sortida i arribada serà al carrer Carles Buigas, núm. 50 de Sant Feliu de Llobregat

3 – L’horari de les curses i activitats és el següent:

Horari_LaMilla5.jpg

L’Organització es reserva el dret de modificar les curses en funció de les inscripcions.

4 –  El preu de la inscripció és de 7 € i es pot realitzar per internet al web https://www.ticketea.com/entradas-milla-monmanyesa-5/ a partir del 29 de gener, o presencialment al porxo de l’Escola Josep Monmany els dies 14, 15, 19 i 20 de març de 16.45 h a 17.30 h.

El nombre màxim de participants és de 1100. En arribar a aquest número l’Organització tancarà les inscripcions.

5 –  La recollida de dorsal i bossa del corredor/a es realitzarà al porxo de l’Escola Josep Monmany, carrer Mas Lluí núm. 3 de Sant Feliu de Llobregat, els dies 24, 25 i 26 d’abril, de 16.45 h a 17.30 h, i el dia de La Milla de 9.15 h a 10.00 h.

6 –  És OBLIGATORI córrer amb la samarreta de la Milla  i amb el dorsal lliurats per l’Organització, ben visible a la part davantera de la samarreta.

7 – Queda prohibit participar sense haver-se inscrit. L’Organització NO es fa responsable d’aquelles persones que no hagin realitzat la inscripció i el pagament de la cursa atès que no tindran assegurança esportiva que les cobreixi.

8 – Els/Les menors inscrits a les modalitats OPEN Light hauran d’estar acompanyats d’un adult, també inscrit a la cursa. Està totalment prohibit participar en una altra categoria que no sigui la que correspon per edat, excepte en la cursa d’Educació Infantil on els infants poden anar acompanyats per un adult.

9 – Els menors són responsabilitat dels seus pares o tutors i  hauran d’anar  acompanyats en  tot  moment, excepte quan participin en la cursa de la seva categoria.

10 – L’escalfament es realitzarà pel carrer tancat a la circulació. No es podrà realitzar ni al circuit ni als carrers amb trànsit.

11 – Les curses podran ser suspeses per inclemència del temps o qualsevol altre problema que determini l’Organització de la cursa, que vetllarà en tot moment per la seguretat dels/les assistents.

12 – L’Organització no es fa responsable dels perjudicis morals i/o materials que puguin causar o causar-se els/les participants i espectadors/es durant la cursa.

13 – La inscripció comporta l’autorització en la cessió de la imatge personal dels corredors/es per a reportatges de fotografia i/o vídeo que pugui fer l’Organització de la cursa.

14 – La sola inscripció en aquesta cursa implica la total acceptació del preceptuat en aquest reglament. Tot allò que no preveu aquest reglament serà resolt per l’Organització.

15 – Sorteig – És imprescindible que el dorsal afortunat estigui present en el moment del sorteig, sigui amb el seu propietari, o en mans d’algú que es faci càrrec de recollir el premi. Es trauran els números de forma ràpida per agilitzar el sorteig. Cada número es repetirà fins a tres vegades. En cas de no aparèixer el dorsal premiat, es traurà un nou número guanyador.

 

Us demanem que feu la màxima difusió entre les vostres amistats per aconseguir que La Milla 5 sigui tot un èxit.

 

patrocinadors.png

També us deixem els enllaços dels videos i les fotos de les Milles 1, 2, 3 i 4. Gaudiu-les i reviviu-les!

 

Video amb imatges de La Milla 4:

Video del dia de La Milla 4:

 

Galeria d’imatges

 

Jo sóc de la Milla 5, i tu?

Ajudar és guanyar