El Joc de la Joana

El proper 7 d’abril a les 11h al Centre Cívic Les Tovalloles, a les AMPA de les escoles Nadal i Josep Monmany tenen el plaer de convidar-vos a la inauguració del “Joc de la Joana”.

El “Joc de la Joana” és una realitat gràcies al treball conjunt de l’AMPA de l’escola Josep Monmany i de l’AMPA Nadal, la col·laboració de la biblioteca municipal Montserrat Roig i la subvenció de la Diputació de Barcelona.

Neix amb l’objectiu d’acostar als infants la figura de la Joana Raspall d’una manera dinàmica, lúdica i innovadora.

Es tracta d’un joc amb un taulell tipus “Trivial” amb caselles de 8 temàtiques diferents sobre l’obra i la vida de la Joana Raspall.

Es pot jugar en modalitat contrarellotge, en el que guanya l’equip que suma més punts, o en la modalitat puntuació sense límit de temps, en la que guanya l’equip que arriba abans a una puntuació determinada, i està adreçat principalment a infants de tercer i quart de primària (8-10 anys).

El joc és de format gegant amb un tauler de 3×3 metres imprès en teixit Print Floor (moqueta de polièster recoberta de PVC: resistent al foc, gran estabilitat i resistència, encoixinat, antilliscant i de fàcil instal·lació), 4 fitxes de cartró ploma mida A4, 1 dau gegant i 4 marcadors mida A4, on quatre equips de jugadors van sumant punts a mida que encerten les preguntes.

La jornada d’inauguració consistirà en jugar la primera partida, amb 2 equips d’alumnes de 3r i 4t de l’escola Nadal i 2 de l’escola Josep Monmany i comptarà amb la dinamització del Club d’Esplai Sant Feliu.

De cara al curs 2018-2019 està previst fer-ne moltes més!

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s